Telefon: +36 30 222-6666 | E-mail: info@businessdoki.hu | BusinessDoki működése

Rólunk mondták

Már a fejlesztés közben előfordult, hogy egy a fejlesztésben részvevő vezető kollégámmal egy tulajdonosi döntést, melyet az anyag megismerése nélkül nem tudtunk volna értelmezni, illetve nem is biztos, hogy egyet értettünk volna vele, könnyen gyorsan megértettünk és elfogadtunk.  A fejlesztés egyik nagy  előnye, hogy a vezetők egy nyelvet beszélnek.  Döntéseiket nem kell magyarázni mindenki számára érthető és elfogadható.
Tóth Ferenc, Citroen-Peugeot Pásztor Kft.
A BusinessDokival megismert, és használatba vett eszközöket, módszereket már alkalmazzuk is a cégünkre. Ennek során például különösen hasznosnak bizonyul úgy kidolgozni a cég működésének főbb területeit, hogy tömör, jelen idejű állításokat használjunk. Ez egy újfajta szemléletre kényszerít rá, nem hagy elveszni a részletekben, és megoldandó feladatokban, hanem csak lényegre koncentrálva lehet összefoglalni a főbb jellemzőket.
Kajdi György, Minőségi Csapágy Kft.
Sok-sok pozitív változás. A tavalyi eredményünk 40%-kal nőtt az előző évhez képest, lényegében változatlan létszám mellett, mert a sales-es kolléganőnk egyre hatékonyabb.  A cég egyre inkább önjáró, ezért 5 év óta először tudtam 2 hetet pihenni egyfolytában a Balatonon és kedvemre szörfözni. A munka könnyebb lett, szervezettebb, pontosabb, magasabb minőségű, kényelmesebb, és gyorsabb. A tender dokumentációkra felállítottunk egy 3 fős csapatot, akik nagyon hatékonyak, ezért nekem ezzel alig van munkám
Tatai Péter, AITIA International Informatikai Zrt.

A megismert BusinessDoki módszerek komolyan megváltoztatták a szemléletemet, és olyan menedzsment eszközöket ismertem meg, amelyek használata sokkal hatékonyabbá és jobban szervezetté tette a munkámat mind cégvezetőként, mind értékesítőként.
Kirsch Gábor, Zuglói Lakáscentrum

Az a véleményem, hogy hasznos a BusinessDoki, annál is inkább, mert olyan eredményként értem el, mint vezető, hogy jelentősen csökkent a terhelés rajtam, illetve átalakultak a feladataim, mert a munkatársaknak át tudtam adni a napi feladatok jelentős részét.

Könnyebb a dolgom, mert kevesebbet kell a munkatársak irányításával foglalkozni, mindenki tudja a dolgát.A működésünk olcsóbb lett, mivel a folyamatok hatékonyabbá váltak. Kevesebb energiával tudjuk ugyanazokat a feladatokat ellátni.Szervezettebben működünk, mert a munkatársak tudják a feladatukat és hatékonyan szervezhető a munka.

Pontosabb a munkavégzés, kevesebb a hiba, mert jobban odafigyelnek a munkára, a felelősségi körök is definiáltak, így a hibázó munkatárs felelősségre vonható. Magasabb minőségű munkavégzésre vagyunk képesek, mert kevesebbet hibázunk. A felszabadult időben pedig fejlesztjük szakmai, kommunikációs és egyéb képességeinket.

Kényelmesebb, mert kevesebb energiát igényel a napi munkavégzés.Gyorsabb, mert nem kell a folyamatokat nap, mint nap újra "kitalálni", definiálva vannak, csak elő kell venni, és végrehajtani. Reálisabb, mert valós képet kapok a cég működéséről, kézzelfoghatóbbak a működés során jelentkező feladatok. Rendezettebb, mert rendelkezésre áll a szervezeti felépítés, folyamat ábrák, irányelvek – ezek alapján elkerülhető a "káosz".

A BusinessDokival végzett fejlesztés alapján 13 olyan eszközt vezettem be, amelyekkel hatékonyabbá vált a cégem működése, mert a folyamatok pontos definiálásával és ezek betartatásával, mérésével a munkatársak munkavégzése javult. Belekezdenék újra, mert megérte. A hozzánk hasonló mikro vállalkozásoknak mindenképpen ajánlanám, mert itt tipikus, hogy a tulajdonos/ügyvezető rengeteg feladatot lát el egyszerre, rengeteg feladat „birtokosa”. Amikor sikerül ezeket definiálni és átadni, az jelentősen csökkenti a vezető terhelését, nem kell mindennel egy személyben foglalkozni. Marad idő és energia a cég fejlesztésével, új célok kitűzésével és elérésével foglalkozni. Annak nem ajánlanám, aki nem szereti a rendezett, átlátható folyamatokat, mert a zűrzavarban érzi jól magát, nem akarja átgondolni, szabályozni a folyamatokat.

Füzesi Csaba, COM5 Kft.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...