Telefon: +36 30 222-6666 | E-mail: info@businessdoki.hu | BusinessDoki működése

Amit délelőtt megtanulsz, délután már használhatod is!

Megismerhetsz egy teljes tudásanyagot, ami 28 év gyakorlati tapasztalatából alakult ki, s használatod is saját erőből, vagy szakmai támogatással.

Feliratkozás a díjmentesen elérhető anyagokra.

Delegálás, Feladat kezelés, Leírni, Kontroll-korrekció, Tájékozódás-döntés-cselekvés és még több téma.

Mi az alapja

A gyakorlat, sok tapasztalat, maga az élet.

Az elmúlt 28 év alatt, több mint 100 cég fejlesztése során megvizsgált esetek, és az ezeknél a cégeknél dolgozó több mint 150 cégvezető támogatása közben szerzett saját tapasztalat, valamint majdnem 3.000 cég fejlesztésének információi.

A megszerzett tudás teljesen gyakorlati, nincs benne semmi tudományos, vagy elméleti.

Az elmúlt 28 évben, amikor létrehoztunk egy változást, bevezettünk valami újat, mást, akkor megfigyeltük, hogy annak mi lett az eredménye, a következménye. Ha a kitűzött céltól eltérő eredményt kaptunk, akkor levontuk a következtetéseket, és folytattuk a fejlesztést másképp. Az elkövetett hibákat kielemeztük, és kidolgoztuk, hogy miként lehet elkerülni, vagy megelőzni azokat. Így alakult ki az az eszköztár, módszertan, amit ma kinálunk a partnereinknek.

Miért a BusinessDokit válasszam?

  • Mert 28 év tapasztalata áll mögötte.
  • Mert teljesen gyakorlatias, semmi „elméletieskedés”.
  • Mert azonnal, vagy nagyon gyorsan lehet változást létrehozni.
  • Mert magyarországi vállalkozásoknál gyűlt össze a tudás.
  • Mert mindenhonnan elérhető: PC-ről, laptopról, tabletről, phabletről, mobilról.
  • TERMÉKEK

Területek, amelyeken lehet változtatni

Hatékonyság

A munkatársak megbízhatóbb, kiszámíthatóbb teljesítményt nyújtanak, s jobb eredményeket érnek el. Működik a szervezet, mindenki maradéktalanul végrehajtja a feladatait, azt csinálja, ami a dolga, és úgy csinálja, ahogy kell (a vezetők is).


Vezetés

A tulajdonosok, és a vezetők mentesülnek azok alól a feladatok alól, ami nem az ő dolguk lenne, és olyan eszközöket kapnak, amivel magabiztosan felismerik, hogy mikor kell változtatni egy helyzeten, s így gyorsan tudnak javítani a szervezet eredményein.


Fejlődés

Működőképesebbé válik a szervezet, tiszták, egyértelműek lesznek a feladatok, felelősségek, a létrehozott eredmények, termékek, az elvárások, a juttatások, stb.

Munkatárs kiválasztás

A céghez fölvett munkatársak alkalmasak arra a tevékenységre, amire fölvették őket, és el akarják látni a feladatukat. A keresés és kiválasztás folyamata lehetővé teszi, hogy elegendő olyan jelölt legyen, akik közül érdemes, és lehet választani, kompromisszumok nélkül.


Munkaerő gazdálkodás

A munkatársak jobban bíznak a vezetőikben, s odaadóbban lesznek. Csak hatékony, és képzett munkatársak vannak, akik maguktól hozzák a tőlük elvártakat. Pont annyi munkatárs van a cégben, amennyi optimálisan el tudja érni a tulajdonosok által kitűzött célokat.


Statisztikai management

A cég vezetésének olyan vezetői statisztikái lehetnek, amiből azonnal értesülnek a legkisebb változásról, és időben tudnak reagálni. Megszüntetni a veszélyhelyzetet, vagy megerősíteni, és tartóssá tenni a növekedést. A teljes rendszer következetes használata alkalmassá teszi a céget a „robotpilóta üzemmódra”.

Néhányan az ügyfeleim közül

Logo_Toyota
Logo_MCS
Logo_Citroen
Logo_Com5
Logo_Certunion
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...